Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimke čitatelja

VIDEO Ovako je izgledalo nevrijeme iz objektiva naših čitatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimljeni objektivima naših čitatelja danas nam je u redakciju stigao veliki broj snimaka olujnog nevremena koje je pogodilo veći dio Hrvatske.

Ako imate snimke nevremena, šaljite nam ih na moj.report@novatv.hr. Pritom vodite računa da sebe ne dovodite u opasnost!

Pročitajte i ovo Crveni meteoalarm za Sjeverni Jadran: Ilustracija - 4 Crveni meteoalarm Vjetar i dalje stvara velike probleme u prometu: Kod Rijeke se prevrnuo kamion, no bar se struja vratila u Liku Ilustracija Problemi nakon olujne bure Splitski vatrogasci imaju poruku za građane: "Danas smo imali metalno sušilo na stablu, na 10, 12 metara visine"

Snimke koje su iz cijele zemlje danas stigle u našu redakciju jasno pokazuju svu jačinu prirodnih sila koje su nas snašle uslijed ove ciklone.

>> VIDEO Rijeka: Vatrogasca bura digla u zrak zajedno s komadom lima!

Orkanski vjetrovi dizali su krovove sa zgrada, čupali stabla iz korijena, a pod silinom vjetra je i jedan riječki vatrogasac završio u zraku. U brodogradilištu Viktor Lenac zbog bure su dva broda udarila jedan u drugog, a vjetar je srušio i šator u riječkoj luci. Riječko područje ujedno je i područje s najjačim udarima vjetra.

Stanovnici Zagorja i Dubrovnika su pak imali problema s poplavama zbog kojih je bilo kakav oblik prijevoza bio otežan, a kod Pregrade je i jedan školski autobus završio u kanalu, na sreću nije bilo ozlijeđenih.

U priloženim videima pogledajte kako je današnje nevrijeme izgledalo diljem zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene