Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

VIDEO Nećete vjerovati na što je nasjeo Božidar Kalmeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati komičar Davor Jurkotić jučer je nazvao gradonačelnika Zadra Božidara Kalmetu kojeg se zadnjih dana povezuje sa Aferom Remorker te se nagađa da mu slijedi uhićenje.

Gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta nasjeo je na jedan izrazito bizaran telefonski poziv, od navodnog tajnika Mladena Bajića, koji nije ostao nezabilježen. Na Youtubeu je video tog poziva vrlo brzo postao veliki hit, a broj pregleda neprestano raste.

Pročitajte i ovo Mladen Bajić - 3 DORH štur u odgovoru Hoće li Bajić otići ili ipak ne? Njegovi mandati pamte se po aferama, prijatelji ga brane: "Imali smo dragocjene podatke koje bi protivnici iskoristili..." Mladen Bajić - 4 Nedavno mu produljen ugovor Nezamjenjiv u DORH-u? Akademici, umjetnici i suci ne mogu, ali Mladen Bajić nastavio je raditi i nakon odlaska u mirovinu sa 70 godina

>> VIDEO 'Dosta mi je tog lika! Već me se mjesecima drži kao pijan plota!'

Sve počinje tako da Jurkotić predstavivši kao Tokić, tajnik Mladena Bajića, nazove Grad Zadar te traži samog gradonačelnika. Iako je Kalmeta već otišao iz ureda, on se vraća te se javlja na telefon. 'Tajnik Tokić' Kalmeti govori da Bajić za vikend planira posjetiti Zadar te da mu sam Kalmeta pronađe adekvatan smještaj s pogledom na Ugljan, brod, organizira roštilj i obavezno izlet na Kornate.

Kalmeta odgovara susretljivo, na sve pristaje i govori da će to biti riješeno. Poziv se nastavlja tako da ga 'tajnik Tokić' prespaja Bajiću, a njega naravno nikako ne može dobiti. Zabunom dobiva voditelja istražnog centra gdje se nalaze nedavno uhićeni bivši promoćnici.

Nakon toga se Kalmeta natrag vraća Tokiću koji mu opet govori o gradelama i dogovoru oko novonastale situacije. Da biste i sami povjerovali u sve ovo, morat ćete pogledati priloženi video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene