Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za volanom busa od 21.

VIDEO: Najmlađa vozačica autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnja Karmen Močibob Jurčić ima 7 godina vozačkog staža, ali u autobusu. Zaposlena je u obiteljskoj tvrtki, a uz autobuse je od malih nogu. Najmlađa vozačica autobusa u državi svoj je poziv davno odabrala.

'To je zahvaljujući mome tati, u biti nije imao sina, tako da sam nekako ja morala preuzeti tu štafetu', rekla nam je Karmen, objašnjavajući kako je njezina karijera postala ona vozačice autobusa. Karmen, kaže, nije mogla dočekati 18. rođendan, da sjedne za volan.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

'Ovo mi je sedma godina. Od svoje 21. vozim autobus, tako da odmah kad sam navršila godine, sam išla polagati za autobus. Prvo za kamion, a onda za autobus', pohvalila se Karmen. Mladoj se vozačici, čini kao da se stalno pravda zbog posla koji voli. 'Puno cura me puta otkud mi ideja za voziti autobus, ili otkud želja, interesantno, ali jednostavno meni je to normalno, sasvim', dodala je.

Radi se od jutra do sutra. Dinamike ne nedostaje, ali niti svakodnevne avanture. Mlada je plavuša odabrala svoj životni put, a na njemu se u autobusu najbolje osjeća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene