Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratko i jasno

VIDEO Evo što je Linić poručio nakon izbacivanja iz SDP-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Linić koji je u subotu kasno navečer tijesnom većinom glasova izbačen iz SDP-a, kratko je, nakon sjednice Glavnog odbora, poručio kako čvrsto ostaje uz SDP i kada nije član te stranke.

"Žao mi je, ali poštujem odluku Glavnog odbora i stranke, a gluposti Zorana Milanovića da osnivam novu stranku su samo gluposti", rekao je Linić.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

VIDEO - SLAVKO LINIĆ IZBAČEN IZ SDP-a!

Bivši ministar financija Slavko Liniću subotu je tajnim glasovanjem članova Glavnog odbora stranke sa 50 glasova za, 47 protiv i jednim suzdržanim isključen iz SDP-a.

Dubok raskol u SDP-u

'Nakon velike rasprave, također vrlo demokratske i vrlo odgovorne, na prijedlog predsjednika stranke, prišlo se tajnog glasovanju i tajnim glasovanjem potvrđena je odluka Predsjedništva stranke sa 50 glasova za i 47 protiv', rekao je predsjednik Glavnog odbora SDP-a, Josip Leko.

'Raskol na ovom pitanju ne može se negirati. Taj raskol je zaista dubok. Da li se kroz pitanje isključenja Slavka prelamaju dublji odnosi unutar SDP-a, to moramo vidjeti', dodao je Leko.

KRONOLOGIJE GLASOVANJA ZA IZBACIVANJE SLAVKA LINIĆA IZ SDP-a MOŽETE SE PRISJETITI NA OVOM LINKU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene