Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burni aktualac

VIDEO: Kako je premijerka u Saboru izgubila živce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualno prijepodne u Saboru bilo je na rubu incidenta.

Predsjednica Vlade u nekoliko je navrata isprovocirana oporbenim pitanjima izgubila živce. Lažete, vikala je vidno uzrujana na zastupnike SDP-a. Premijerkin smješak s početka aktualca ubrzo je nestao. 'Kad ste postali potpredsjednica Vlade javno ste objavili broj telefona. Ja vam predlažem da vam sada sada broj bude 317- 625, to je broj nezaposlenih u Hrvatskoj u veljači', počeo je s provokacijama Arsen Bauk iz SDP-a. No, to premijerku nije izbacilo iz takta, ali jest optužba o slanju policije na seljake prosvjednike.

Pročitajte i ovo Prosvjed njemačkih seljaka u Berlinu - 5 Veliki prosvjed VIDEO Tisuće traktora stigle u Berlin, sprema se kaos: Zatvoren centar grada Ilustracija Pionirski zahvat Operacija izvedena prvi put u svijetu: Nakon presađivanja živca iz noge počeo koristiti paraliziranu ruku

Premijerka izgubila živce

'Hoćete li i ubuduće na građane koji samo traže da ispunite obećano slati policiju', pitala je također SDP-ovka Nada Čavlović Smiljanec. 'Nisam ja slala policiju', viknula je iz svoje klupe premijerka. A SDP-ova je zastupnica nastavila s optužbama. 'Ima li MUP dovoljno policajaca da po vašem nalogu premlati sve te ljude?', pitala je premijerku. Predsjednicu Vlade je ovo jako iznerviralo, što se osim po iskazanoj reakciji vidjelo i po ubrzanom disanju.

>> 'Neka Kosor uzme broj nezaposlenih kao broj mobitela'

Odmah je krenula u potragu za ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom. Kada joj se odazvao, zatražila je žurnu policijsku reakciju. 'Hoću priopćenje! Ona je rekla da sam ja slala policiju koja je mlatila prosvjednike', rekla je Karamarku.

Bebić: Nemojte, da ništa ne rade samo bi ležali

Sve ostale otrovne strelice SDP-a premijerka je tek uz koji vapaj predsjedniku Sabora podnijela. 'Vi ništa ne radite, vi zapravo samo svojim potezima zabavljate ministra Šukera', poručila je Brankica Crljenko. 'Pazite malo, ne možete reći da ništa ne rade. Ako ništa ne rade onda samo leže i spavaju', branio je premijerku predsjednik Sabora Luka Bebić. 'Što više pritišćete mi smo sve jači. Ja sam vaša premijerka, ovo je vaša Vlada i preporučam da joj vjerujete', odvratila je Kosor.
Na račun Vlade čule su se i optužbe poput one da zbog nje ljudi piju antidepresive, ali i poruka ministru Šukeru: 'Naši će unuci plaćati vaše zaduženje'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene