450612
450612
450612
450612
450612

Vesna Škulić potvrdila da će se kandidirati za šeficu SDP-a

  • , 18.09.2016., 22:05
  • Autor:
  • komentara

Lista kandidata za predsjednika SDP-a se opet proširila. Odluku da će se kandidirati, donijela je i Vesna Škulić.

 
 
 
 
Vesna Škulić (Zeljko Lukunic/PIXSELL)
Vesna Škulić (Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Vesna Škulić bila je prva saboska zastupnica s invaliditetom, a tu dužnost je obnašala u dva mandata. Još u četvrtak je najavila da "bi se kandidirala" za mjesto šefice SDP-a, a u nedjelju navečer je putem Facebooka priopćila i svoju konačnu odluku - da će se kandidirati za mjesto predsjednice te stranke.

"Znam da mogu i zato sam odlučila; kandidirat ću se za predsjednicu SDP-a Hrvatske i pokazati kako socijaldemokracija ima ljudsko lice", napisala je između ostalog u svojem statusu Škulić.

Podsjetimo, u ponedjeljak bi, kako doznajemo, kandidaturu za mjesto predsjednika SDP-a trebao najaviti i bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Miljenić o tome razmišlja već danima, a podupire ga jedan od utjecajnih SDP-ovih članova Predsjedništva Siniša Hajdaš Dončić. U neslužbenu utrku za Milanovićeva nasljednika već su se otisnuli i Ranko Ostojić, Domagoj Hajduković i Tonino Picula. Potpredsjednik SDP-a Davor Bernardić prvi je javno pozvao i tijela te stranke da vrate izbačenu Aleksandru Kolarić, koja također ima ambiciju voditi SDP.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se