Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tehnička Vlada radila je samo štetu'

Vesna Pusić: Nudimo novu šansu Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati na listi Narodne koalicije iz 1. Izborne jedinice Vesna Pusić, Sonja König i Igor Kolman subotu prijepodne proveli su u druženju s građanima Zagreba.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Slika nije dostupna Pobjednici i gubitnici KOD NEKIH VESELO, KOD DRUGIH MANJE Atmosfera u stožerima u izbornoj noći

Zainteresirani građani prilazili su im sa svojim viđenjem aktualne političke situacije ususret nadolazećih prijevremenih parlamentarnih izbora.

'Održali smo akciju u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, za Narodnu koaliciju SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU-a, koja nudi novu šansu Hrvatskoj, jer nam nije do šale, a ne želimo ni očajavati, kao u posljednjih osam mjeseci. U državi se nije radio ništa, osim štete, od studenoga prošle godine, te je sada zaista vrijeme da nastavimo tamo gdje smo stali. U posljednjih nekoliko mjeseci Hrvatska je imala katastrofalan sastav Vlade i državnog vrha', poručila je u izjavi za medije na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

Kandidati su građanima na Kvaternikovom, Britanskom, Preradovićevom i glavnom zagrebačkom trgu dijelili promidžbene materijale te su ih pozvali da 11. rujna obavezno izađu na izbore i izaberu siguran smjer.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene