454179
454179
454179
454179
454179

Vepar "prošetao" središtem Rijeke

  • , 20.10.2016., 15:42
  • Autor:
  • komentara

Nesvakidašnji prizor dogodio se u Rijeci. Širim središtem grada prošetao je, ni manje ni više, nego vepar.

 
 
 
 
Vepar dolutao u centar Rijeke (Video: Vecernje vijesti)
Vepar dolutao u centar Rijeke (Video: Vecernje vijesti)

Uznemireni građani zvali su policiju i veterinarsku službu koji su odmah izašli na teren. Uhvatili su 60-ak kilograma teškog vepra i odveli ga natrag u šumu.

Očito je životinja dezorijentirana. Iz nekog razloga se prestrašila i dospjela je tu gdje je dospjela. Uopće ne znam kako je uspio živ doći do ovdje. Prešao je brzu cestu, ovo sve i auta... ali evo, uglavnom riješio se taj problem", rekla nam je Milka Mijanović iz Veterinarske stanice Rijeka.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se