Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dojave DUZS-u

Vatrogasci gase pet požara na obali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci gase nekoliko požara na obali.

Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo je oko 12 sati dojavu o požaru otvorenog prostora na području Šestanovca – Prpuše. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage a požar su gasila i 2 Canadaira. Gašenje je u tijeku.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" Renovacija kuće - 2 Pomoć dobrih ljudi Hrvatska je ponovno pokazala veliko srce: Počela je obnova izgorjele kuće deveteročlane obitelji

U 14:35 DUZS-u je javljeno da gori na području Dubravice, kod Skradina. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i 3 Canadaira. Gašenje je u tijeku.

Vatrogasno operativno središte DUZS-a nešto prije 11 sati dobilo je informaciju o požaru otvorenog prostora na području Danila Gornjeg. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i 2 Canadaira. Gašenje je u tijeku.

Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo je u 14:55 informaciju o požaru otvorenog prostora na području Kistanja, Krnjeuve. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i 2 Canadaira. Gašenje je u tijeku.

Požar na otvorenom prostoru na području Otrića-Pribudića kod Bijelog vrha, koji je dojavljen 13. srpnja u 09:27 sati, proširio se na područje Šibensko-kninske županije, na područje Plavno-Raštele. Gori trava i nisko raslinje. U gašenju požara sudjeluju lokalne vatrogasne snage i DIP Šibenik. Gašenje je u tijeku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene