Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vatrogasac ozlijeđen u požaru kod Baderne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasac porečke Javne vatrogasne postrojbe 19-godišnji Leo Radojković iz Tara, inače sezonski vatrogasac, zadobio je u gašenju požara kod Baderne opekline trećeg stupnja, t.j. na 40 posto tijela, i nalazi se u riječkoj bolnici, izvijestila je istarska Policijska uprava.

Po riječima zapovjednika Vatrogasne zajednice Istarske županije Dina Kozlevca požar koji je oko 14,15 sati izbio između mjesta Rakovaca i Štifanića blizu Baderne na Poreštini zaustavljen je u 16,45 sati, a izgorjelo je oko sedam hektara, uglavnom bjelogorice, kazao je Kozlevac.

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

U gašenju požara, u kojemu je oštećeno i jedno vatrogasno vozilo, sudjelovalo je 50-ak vatrogasaca javnih vatrogasnih postrojba iz Poreča, Pazina i Rovinja te DVD-a Kaštelir-Labinci i iz Višnjana s petnaestak vozila, te pripadnici Hrvatskih šuma i kanader.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene