Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka mu čast!

Vatrogasci nikoga ne ostavljaju iza sebe: Pogledajte koga su spasili od utapanja

Aktualno Galerija Spašene životinje - 1 Spašene životinje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Spašene životinje - 2 Spašene životinje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Spašene životinje - 3 Spašene životinje - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Spašene životinje - 4 Galerija 1/4 >>
Karlovački vatrogasac spasio je srnu od nabujale rijeke.

Mladi vatrogasac JVP-a Grada Karlovca spasio je srnu od utapanja. Uzeo ju je u ruke i s njom je krenuo na sigurno.

Pročitajte i ovo Dunja Mazzocco Drvar, ravnateljica Uprave za klimatske aktivnosti - 4 velika odstupanja Jesu li za poplave krive klimatske promjene ili nemar? "Prošle smo godine imali izvanrednu sušu, a sada nas je zadesilo upravo suprotno"

Na fotografiji objavljenoj na stranici Radio Mrežnica na Facebooku vidi se vatrogasac koji u naručju nosi srnu stradalu u poplavi na području karlovačkog Gradaca, a zatim i kako su je smjestili na sigurno i toplo, prenosi Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Borba s poplavama - 4 Danonoćna borba Dramatično u više dijelova Hrvatske, vodena bujica ne posustaje: "Svi su na intervencijama od jutra do sutra"

Poplave koje su zahvatile velik dio Hrvatske stvorile su ogromne probleme za sve stanovnike i ljude koji se s njima bore. Velik dio ljudi na terenu čine vatrogasci, koji su još jednom dokazali da nikoga ne ostavljaju iza sebe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene