Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio je kratak

Petrov: Ako je moja ostavka uvjet za stabilizaciju stanja u zemlji, ja ću to prihvatiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov, potpredsjednik Vlade iz redova Mosta, obratio se javnosti iz Metkovića.

Predsjednik Mosta nezavisnih lista i potpredsjednik Vlade Božo Petrov u petak poslijepodne rekao da je spreman podnijeti ostavku ako će to pridonijeti stabilnosti Hrvatske, ali i dalje inzistira na ostavci Tomislava Karamarka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov u Dnevniku Nove TV Petrov u Dnevniku Nove TV: ''Žalosno da prekinete suradnju s Mostom koji želi stabilnost bez korupcije i idete s onima koji gaze riječ'' Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

Sve što se pojavilo u medijima vezano uz Most od trenutka presice premijera Tihomira Oreškovića bili su spinovi, rekao je Petrov.

Poručio je da Most i dalje inzistira na ostavci prvog potpredsjednika Vlade Karamarka.

"Iskreno ne znam razloge zbog kojih sam definiran remetilačkim faktorom. Znam da sam pred svojom savješću, građanima i pred Bogom čist", istaknuo je.

No, spreman je dati ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade ako je to uvjet da Hrvatska krene prema boljoj budućnosti i da se stabilizira stanje u zemlji.

Most se, poručio je, nije borio "radi pozicija i nijedna pozicija nije ispred domovine".

Ako je to cijena ja ću je platiti, a Most će na kraju donijeti konačnu odluku jer je Mostu pravilo da o takvim pitanjima odlučuje većina.

Nadam se na kraju da će ovakav standard kakav postavlja Most postati jednoga dana standard u hrvatskoj politici i da ćemo znati razlikovati dobro od lošega, poručio je Petrov.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene