Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privremeno

Ustavni sud odgodio izručenje Josipa Perkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ustavni sud će privremeno odgoditi izručenje Josipa Perkovića, neslužbeno se doznaje.

Dok ne donese odluku o biti problema istaknutog u njegovoj ustavnoj tužbi koju je podnio odvjetnik Ante Nobilo, Ustavni sud privremeno odgađa izručenje Josipa Perkovića, javlja Večernji list.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj, umirovljeni general-bojnik udbaško-kosovske metode Umirovljeni general Tolj oštro o prijedlogu pomilovanja Perkovića i Mustača: "Vrlo je nezgodno ako vidite sličan rukopis 30 godina kasnije. Ovo nije bezazleno" Slika nije dostupna u Ministarstvo pravosuđa Nobilo predao molbu za pomilovanje generala Mustača i Perkovića: "Ne znam kakvu će odluku donijeti Milanović, ali znam kakvu bi donio Tuđman"

Za tu informaciju međutim, nema službene potvrde, a policija i Nobilo o tome još nisu obavješteni. U međuvremenu djelatnici njemačkog SIRENE ureda zaduženog za preuzimanje Josipa Perkovićau Zagreb stižu na dogovor s hrvatskim kolegama oko detalja samog čina predaje.

FOTO Perkovića čeka smještaj u Munchenskom zatvoru u kojem je bio i Adolf Hitler

Podsjetimo, Perković od početka odbacuje njemačke optužbe da je povezan s ubojstvom hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića u Muenchenu 1983. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene