Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alan Sumina i Damir Sabol

Svjetski uspješni poduzetnici iz IT sektora podržali 'Pametno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči izbora stranku Pametno podržali su i neki hrvatski poduzetnici.

Uoči izbora stranku Pametno javno su, među ostalim,a podržali i osnivač tvrtke Nanobit Alan Sumina i osnivač PhotoMatha Damir Sabol.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stranka Pametno REZANJE LOKALNIH MOĆNIKA - 123 urbana centra, pet regija i 4000 političara umjesto 11.000 Slika nije dostupna POLITIČKI KOMPAS Evo kako se stranke odnose prema ekonomskim slobodama

Sabol je svoju odluku obrazložio na Facebooku.

'Moj glas na ovim izborima ide za Pametno. I to zbog toga jer rade onako kako mislim da politička stranka treba raditi, a ne onako kako smo naviknuli gledati. Važno mi je da nisu odabrali populizam nego daju jasne i realne odgovore na neka teška pitanja, jer pokazuju kako se treba dugoročno planirati, jer im je važno povećanje poduzetničkih sloboda ali i zbog beskompromisnih stavova o zaštiti ljudskih prava. Vjerujem da će Pametno pokazati i dokazati da su bili pravi izbor', napisao je.

Sumina je poručio kako od hrvatske samostalnosti do danas nijedna od velikih stranaka nije pokazala da radi prvenstveno u interesu naroda, a ne sebe i svojih članova.

'Smatram kako je to potrebno promijeniti, a prvi korak je odabrati ljude neopterećene prošlošću, podjelama i aferama. Podržavam Pametno jer smatram da imaju sposobne pojedince te kvalitetan i provodiv ekonomski program koji se zalaže za slobodno tržište. Kako su ekonomske slobode usko vezane uz ostvarivanje osobnih sloboda, bitno mi je i što se zalažu za poštivanje ljudskih prava i jednakopravan položaj svih građanki i građana', poručio je poduzetnik Sumina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene