Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prognoza vremena

Uskoro stiže sunčanije vrijeme - doznajte kada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nekoliko kišnih dana sutra nas očekuje malo sunca. Kiša se vraća već u petak, a u nedjelju i početkom tjedna očekuje se vrijeme koje više sliči proljeću.

Danas poslijepodne nas očekuje prestanak oborina, a sa zapada zatim i djelomično razvedravanje. Najviša dnevna temperatura će u Slavoniji biti oko 6, a u središnjim krajevima će biti i hladnije, svega 3 ili 4 stupnja.

Prestanak oborina, a onda i nešto sunca možemo očekivati i u gorskoj Hrvatskoj. Na sjevernom Jadranu bit će i sunčanije. Bura će slabjeti, a u najtoplijem dijelu dana mjerit će se između 11 i 13 stupnjeva, u gorju od 2 do 5. Postupno razvedravanje poslijepodne slijedi i u Dalmaciji, čak će i prevladavati sunčano. Jugo će slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Pri tom će temperatura dosegnuti barem 12, ponegdje i 15 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana? Meteorolog otkriva kada će biti najviše kiše, ali i kada stižu ljepši dani

>> U prva 3 mjeseca u Zagrebu samo 15 sunčanih dana!

U četvrtak će vrijeme biti djelomice, povremeno i pretežno sunčano, te nakon hladnog jutra, poslijepodne i toplije nego ovih dana. Toplije će se nastviti i za vikend. U petak nam stiže nova kiša koja će se zadržati do subote prijepodne, a onda će se postupno razvedravati.

Četvrtak sunčan, petak kišovit, a od nedjelje opet sunce

Na moru će u četvrtak biti pretežno sunčano. U petak i dio subote kiša, a zatim i na Jadranu djelomično razvedravanje. Ponovno će zapuhati umjereno i jako jugo, tek potkraj subote okrenut će na buru. I ovdje će u drugoj polovici tjedna biti malo toplije.

Prema dugoročnoj prognozi DHMZ-a nedjelja i početak idućeg tjedna trebali bi biti sunčani, a temperatura bi se do utorka trebala popeti i do 15 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene