Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslužbena saznanja

USKOK proširuje istragu protiv Milana Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom pretraga prostora izuzeta je dokumentaciju koja nije obuzeta ovim istraživanjem.

Kako neslužbeno doznajemo, USKOK proširuje istragu protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i ostalih osumnjičenih u slučaju Agram. Naime, tijekom pretraga prostora izuzeli su dokumentaciju koja nije obuzeta ovim istraživanjem.

I Ljubičić ponudio jamčevinu, a rekorder po visini jamčevine još uvijek - Sanader

Pročitajte i ovo Uhićen Darinko Dumbović - 1 Javna nabava Poduzetnik priznao kako su se sređivali poslovi za Dumbovićeva sina Darka: Dobio uvjetnu kaznu Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

Uhićeni šef Zagrebačkog holdinga, Slobodan Ljubičić, ponudit će 2,4 milijuna kuna jamčevine i spreman je ponuditi ostavku na mjesto u Holdingu.

Zasad je poznato da je zatražena blokada imovine zagrebačkog gradonačelnika, dok za ostale uhićene u aferi nema potvrde.

Odluka o žalbama na istražni zatvor i jamčevine tek sljedećeg tjedna

Podsjetimo, sudac istrage Zdenko Posavec u utorak navečer odredio je istražni zatvor svim osumnjičenicima za koje je USKOK to zatražio, no prihvatio je jamčevinu za Petra Pripuza u iznosu od 7,5 milijuna kuna, a za Lacu i Markusa od po 100 tisuća kuna.

Uz Bandića te trojac kojem je prihvaćeno jamstvo u Remetincu su završili predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić, gradonačelnikovo savjetnik Željko Horvat, direktor ZET-a Ivan Tolić, koji je bio ovlašten zamjenjivati direktora Holdinga, referent za javnu nabavu Zagrebačkog holdinga Filip Čulo, direktor Čistoće Miljenko Benko, direktor građevinske tvrtke Bramgrad projekt Branko Mihaljević, pročelnik stručne službe gradonačelnika Vidoje Bulum i glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene