Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika količina oborina

Upaljen meteoalarm za dio Hrvatske: Moguće nove bujice i poplave na riječkom području

Narančasto upozorenje
Narančasto upozorenje Foto: DHMZ
Umjereno i pretežno oblačno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom, lokalno izraženijim, očekuje Hrvatsku u četvrtak, prognoziraju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). Za riječku i gospićku regiju izdan narančasti meteoalarm.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za četvrtak. Za riječku i gospićku regiju izdali su narančasto upozorenje, očekuje se nestabilno vrijeme uz veliku količinu oborina.

Očekuju se ponegdje obilnije kiše s količinom oborine 70 - 100 mm. Moguće su bujične i urbane poplave za riječko područje.

Narančasto upozorenje Narančasto upozorenje (Foto: DHMZ)

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja u Rijeci Nevrijeme poharalo grad VIDEO Dramatična snimka iz Rijeke: Vatrogasci i građani spašavali djecu iz igraonice

"Budite pripremljeni i zaštitite sebe i svoju imovinu. Moguće je poplavljivanje imovine i prometne mreže. Također je moguć prekid opskrbe energijom, prekid komunikacijske mreže, kao i opskrbe vodom. Opasni uvjeti za vožnju zbog smanjene vidljivosti te proklizavanja na mokrim kolnicima", upozoravaju iz DHMZ-a.

U sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci, na adresi Žrtava fašizma 3, neće biti moguće obavljanje upravnih poslova (zaprimanja zahtjeva za osobne i vozačke isprave, prebivalište i boravište, zahtjeva za radne dozvole za strane državljane i drugih upravnih poslova) uslijed jakog nevremena praćenog obilnom kišom.

Došlo je do prodora vode u prostor šalter dvorane te ga je potrebno sanirati​.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene