Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekali tri godine

Stižu nove kuće: Građani hvale ministra - "Otkad je on došao na čelo Ministarstva, sve se nekako ubrzalo"

Ipak se kreće. Nakon potresa na Banovini, završava se izgradnja dijela zamjenskih tipskih kuća, a u stanove će se uskoro useliti i 128 stanara kontejnerskog naselja. A kontejneri bi trebali postati stvar prošlosti. Umjesto njih, u naselje stižu nove kuće. Više donosi reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić.

Bliži se dan koji su čekali tri godine. Sve je spremno za useljenje u novu, zamjensku kuću. 55 kvadrata za njega, suprugu i Zeusa, Ivanov su razlog za sreću.

Pročitajte i ovo Grčka policija Čeka se rasplet Ugledni odvjetnik o posjetu navijačima u grčkim zatvorima: "Je li to grčka tragedija ili komedija?"

"Jer smo u kući koja je gotova. Kad bi bilo već i danas, možemo stanovati u njoj, sve imamo unutra. Voda je priključena, samo još struja, Struju imamo na stupu, ako treba i nju ćemo priključiti", rekao je Ivan Marinović.

No, donedavno nije bilo tako. Nakon početka obnove radovi su stali mjesecima, a izvođač zatvorio tvrtku. Stvari su se ponovno pokrenule, tvrdi Ivan, s dolaskom novog ministra, Branka Bačića.

Pročitajte i ovo Plaža Problematična lokacija Na mjestu napada morske kornjače postavljeni plakati s upozorenjima: "Metar duga životinja? Nije zafrkancija"

"Otkad je on došao na čelo ministarstva, sve se nekako ubrzalo, sve je pošlo svojim putem, sve drugačije, uključila se firma", istaknuo je Marinović. 

Ista, tipska kuća izgrađena je nekoliko stotina metara dalje - u dvorištu obitelji Pešut.

Priču pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene