Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u vlastitom domu

Ukrao supruzi 13 tisuća eura pa prijavio da su opljačkani: Sin ga razotkrio - "Žao mi je zbog svega"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je potrošio gotovo sav novac koji je njegova supruga naslijedila, muškarac je inscenirao provalu i nazvao policiju.

Muškarac (56) ukrao je vlastitoj supruzi (50) 13.800 eura iz kuverte u džepu jakne koja se nalazila u njihovoj spavaćoj sobi u Zagrebu.

On je u više navrata uzimao novac između lipnja i prosinca, a onda je dan nakon Božića razbacao stvari i sa suprugom prijavio provalu.

Pročitajte i ovo Ilustracija žuti meteoalarmi DHMZ upalio upozorenja za šest regija: Vrijeme je potencijalno opasno

Istog tog dana u kasnim satima navečer policiju je nazvao sin. "Izjavio je da je uzeo automobil svojeg oca, otišao do benzinske postaje, pogledao cijeli automobil jer mu se otac sumnjivo ponaša i jer je potrošio već neki njegov novac", dodaje se u optužnici DORH-a koji za njega traži godinu dana uvjetnog zatvora, piše Danica.

Sin je kod rezervnog kotača pronašao više novčanica, a njegov je otac tijekom ispitivanja priznao da je uzimao novac od supruge koja ga je naslijedila. Dodao je da je trošio na gluposti. 

Pročitajte i ovo Muškarac se automobilom zaletio među ljude Divljao po New Yorku UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Pojavila se snimka namjernog gaženja pješaka, oglasila se majka glumice: "Hvala Bogu što je živa"

"Kad sam potrošio skoro sve, odlučio sam fingirati provalu, ispremetao stvari kako bi se stekao dojam da je izvršena provala te tom prilikom uzeo još novca", ispričao je.

Na kraju je rekao da mu je žao zbog svega i da se kaje.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene