Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VideoEuropa

Uključite se i vi u Facebook live razgovore s europarlamentarcima i predstavnicima Europske komisije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 7 Facebook live razgovora koje će moderirati reporteri Nove TV Vjekoslav Đaić i Ivana Petrović, na pitanja o politikama koje su važne mladima odgovarat će europarlamentarci i predstavnici Europske komisije. Uključiti se možete i Vi!

O politikama koje su važne mladima, europarlamentarci i predstavnici EK-a, odgovarat će vam tijekom 7 Facebook live razgovora. Nova TV je medijski partner čiji su vrhunski stručnjaci za ovakve teme Vjekoslav Đaić i Ivana Petrović uključeni kao moderatori.

Pročitajte i ovo Što mladi žele? - 4 Izbori pred vratima Oni su ključni za budućnost Hrvatske, no stranke za njih nije briga: "Ovdje vrijede neka druga pravila" Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina"

Vjekoslav Đaić reporter je informativnog programa Nove TV koji često izvještava iz Europskog parlamenta u Bruxellesu i Strasbourgu te prati aktivnosti naših zastupnika i sve relevantne teme iz središta EU koje se izravno tiču naših građana. Prvi u nizu Facebook Live razgovora #MladiHR i nezaposlenost održat će se u petak, 24. veljače 2017., u 11 sati. U ovom prvom Facebook Liveu sudjelovat će hrvatski europarlamentarci Ivana Maletić i Jozo Radoš.

Razgovor će se snimati uživo na Televiziji Student Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, moderirat će ga Vjekoslav Đaić, a u realnom vremenu možete ga pratiti na Facebook-stranici Ureda za informiranje Europskoga parlamenta (@europarl.hr).

Svi zainteresirani, a osobito mladi, mogu se izravno uključiti u raspravu i postavljati pitanja zastupnici Maletić i zastupniku Radošu tijekom Facebook Livea koristeći hashtagove #VideoEuropa #MladiHR i #CroatianYouth.

Digitalni projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu i predstavnicima Europske komisije. Perspektiva mladih i budućnost EU-a, mladi i demokratska participacija te budućnost europskoga projekta samo su neke od tema o kojima će biti govora tijekom 2017.

Projekt će tijekom 2017. godine zajednički provoditi Predstavništvo Europske komisije i Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene