Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ih je ulovila

Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ronald Gorsic/Cropix
Pijani trojac u nedjelju se napio te pucao iz obiteljske kuće na području Velike Jelse. Nakon toga sjeli su u automobil, ali ih je policija ulovila.

U nedjelju poslije 16:30 policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja kod jedne kuće na području Velike Jelse (Karlovac).

"Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici, kao i specijalistički tim Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke. Ubrzo nakon pucnjave policijski službenici nedaleko od mjesta događaja zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,03 promila, dok je suvozač bio 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,40 promila", priopćila je policija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Na margini društva Biste li vi poginuli za minimalac? "Ne znam broj noževa koji su bili upereni prema meni, a doživio sam i sačekuše"

Pročitajte i ovo Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela

Utvrđeno je da su se njih dvojica zajedno s 47-godišnjakom koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,95 promila nalazili u kući za vrijeme pucnjave.

Pročitajte i ovo Dario Hrebak, Predrag Štromar, Veselko Gabričević Utrka s vremenom Stari partneri nisu iznevjerili Plenkovića: "Dao nam je garancije. DP se ne može zaobići"

Pročitajte i ovo Ilustracija traže kolektivni ugovor Slunjski vrtić je u štrajku: "To je pokazatelj da roditelji podupiru djelatnike"

U tom događaju nitko nije ozlijeđen, a sva trojica muškaraca su uhićena.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Pregovori i razgovori Oglasio se ključni čovjek za formiranje saborske većine. Kosor: "Nitko se nije ponizio kao Plenković"

U ponedjeljak će biti proveden očevid, kao i daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene