Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Solidarizirali se s kolegama

Učenici škole u Kaštel Štafiliću bojkotirali nastavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici srednje poljoprivredne škole 'Braća Radić' u Kaštel Štafiliću solidarizirali su se s 42 učenika, koja ne smiju pohađati prvi razred koji su upisali.

Danas su učenici bojkotirali nastavu i počeli potpisivanje peticije, poručujući ministru obrazovanja Jovanoviću da prvašima dopusti školovanje.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

>> Jovanović o Kaštel Štafiliću: Utvrditi slobodna mjesta i upisati učenike

Ministar još nije popustio u svojoj odluci da 42 učenika moraju biti ispisana, jer nemaju dovoljno bodova, a najavio je i smjenu ravnatelja. Neupisane učenike i ravnatelja podržali su danas na sastanku i svi profesori. Ističu da su 3 razreda bila prazna i djeca su zato upisana, a sada će se ugasiti.

'Tražimo i zahtijevamo, molimo, preklinjemo upis svih učenika', kazala je jedna profesorica iz škole 'Braća Radić' u Kaštel Štafiliću.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene