Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašla je kćer

Ubijena bogata Ruskinja, vlasnica crikveničkog hotela Park

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica crikveničkog hotela Park i vile u Opatiji, 41-godišnja Ana Belogolova, pronađena je mrtva u svojoj vili u Sankt Peterburgu. Pored nje je teško ranjen ležao i njezin dečko iz Srbije, piše ruski dnevnik Fontanka.ru.

Vlasnicu hotela Park je u spavaćoj sobi pronašla njezina 10-godišnja kći Marta nakon povratka iz šetnje s guvernantom.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Maksim Kuzminov Osveta u podzemnoj garaži Ruski pilot koji je helikopterom prebjegao u Ukrajinu pronađen mrtav: Tijelo mu je izrešetano metcima

Belogolova je bila zadavljena i izbodena nožem, a pored nje je teško ranjen ležao njezin dečko iz Srbije. On je smješten je u bolnicu i nalazi se pod nadzorom policije. 

Policija je utvrdila da je smrt poduzetnice isprva želio prikazati kao samoubojstvo napisavši njezino oproštajno pismo, no nakon toga je odlučio priznati. Nanio si je ozljede te tvrdio da su on i bogata poduzetnica žrtve nepoznatog provalnika.

Osim hotela Park u Crikvenici i vile u Opatiji, bogata poduzetnica u Sankt Petersburgu posjeduje čak 19 ljekarni, pet salona optike i dva centra za estetsku medicinu.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene