Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema stradalih

U zrakoplov CA u jednom danu dvaput udario grom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zrakoplov Croatia Airlinesa jučer je dvaput udario grom.

Zrakoplov CA sa 31 putnikom, koji leti na relaciji Zagreb-Pula-Zadar, prvi put je grom pogodio prilikom slijetanja u zračnu luku oko 21.30. Nitko od putnika ni članova posade, nije bio ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na letovima Croatie Airlines - nude strana vina Croatia Airlines promovira strane proizvode Slika nije dostupna Putnici nisu ugroženi Najveće probleme avionima zadaju galebovi

Nakon slijetanja u Zadru, zrakoplov Dash8 -Q400 pregledao je mehaničar te ustvrdio kako nema nikakvih sigurnosnih prepreka da zrakoplov nastavi let prema Puli. Dvadesetak putnika, koji su u Zadru čekali let prema Puli, kasnili su u polasku dva i pol sata, koliko je trajao tehnički pregled zrakopolova.

Zbog loših meteoroloških uvjeta i na letu za Pulu, isti je zrakoplov ponovno pogodio grom. Stoga je zrakoplov ostao na pregledu u Puli.

'Napominjemo da su se tijekom spomenutih događaja striktno poštivale sve sigurnosne prodedure tako da sigurnost putnika ni u jednom trenuktu nije bila ugožena. Ispričavamo se putnicima zbog neugodnosti', priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene