Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovoreni svi uvjeti

Croatia Airlines i JAT uspostavljaju liniju Zagreb-Beograd

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon punih 19 godina prekida zračnog prometa između Hrvatske i Srbije, 20. lipnja 2011. godine Croatia Airlines i JAT Airways uspostavit će 'ljetni' zračni most između Beograda i Dubrovnika.

To je već poznato,  no prema još neslužbenoj, ali potvrđenoj informaciji, ta dva nacionalna avioprijevoznika napokon su se uspjela dogovoriti i o tome tko će od njih 'servisirati' letove između Beograda i Splita, Pule te Zagreba tempirane za drugi dio ljeta, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od ljeta letovi iz Beograda za obalu Srbi uskoro lete na Jadran Slika nije dostupna Na letovima Croatie Airlines - nude strana vina Croatia Airlines promovira strane proizvode

>> Srbi uskoro lete na Jadran

JAT i Croatia Airlines detalje tog sporazuma drže u tajnosti jer ga zajednički planiraju predstaviti javnosti tek ovog vikenda, na beogradskom Sajmu turizma. Do tada je službena verzija da je 'na tehničkoj razini sve dogovoreno, a timovi će idućih tjedana preciznije iskristalizirati modalitete po kojima će raditi'. Ipak smo doznali kako bi između dviju metropola trebali prometovati avioni Croatia Airlinesa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene