Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u pritvoru

Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je zbog sumnji da je 45-godišnjak prodao kokain uz odgodu plaćanja pretražila njegov stan i u njemu je pronađeno još kokaina.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog dilanja droge. 

Sumnja se da je 45-godišnjak na za sada neutvrđen način, radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina koji je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Buzina, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Sumnja je potvrđena operativnim postupanjem policije tijekom kojeg je utvrđeno da je 9. veljače 2024. u večernjim satima na području Buzina 45-godišnjak, za iznos od nekoliko stotina eura uz odgodu plaćanja, 38-godišnjem muškarcu prodao 4,39 grama kokaina.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama

U nastavku kriminalističkog istraživanja pretragom stana na području Buzina kojeg koristi osumnjičeni pronađeno je još 11,5 grama kokaina pakiranog u dvije plastične vrećice te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenog 45-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene