Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljaju se zalihe

U Zagrebu ostalo tek dvadesetak izbjeglica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U hotelu Porin u zagrebačkom naselju Dugave i u prihvatnom centru Ježevo, trenutno nema izbjeglica, a na Velesajmun ih je tek nekolicina.

U Zagrebu je ostalo tek dvadesetak izbjeglica, doznaje se u nedjelju rano poslijepodne od policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbjeglička kriza Europska komisija Hrvatskoj odobrila 16,4 millijuna eura iz kriznih fondova Slika nije dostupna Na granicu s Hrvatskom U Sloveniju stiglo 125 km žičane ograde - bit će postavljena u nekoliko dana?

U hotelu Porin u zagrebačkom naselju Dugave i u prihvatnom centru Ježevo, trenutno nema izbjeglica, dok ih je na Zagrebačkom velesajmu ostala tek nekolicina, potvrdila je i glasnogovornica Hrvatskog Crvenog križa Katarina Zorić.

OČAJ JEDNE MAJKE Priča iz hrvatskog kampa za izbjeglice koja obilazi svijet

U tijeku je ukrcaj izbjeglica na autobuse iz Ježeva prema graničnom prijelazu Goričan, a u Zagrebu ih je ostalo tek dvadesetak, izvjestili su iz MUP-a.

Hrvatski Crveni križ (HCK) i dalje prikuplja zalihe vode, hrane i higijenskih potrepština za izbjeglice. "Na području Zagreba djeluje oko 200 volontera, javljaju se i novi, a dobar je i odaziv građana za prikupljanje pomoći" kazala je Zorić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene