Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera "Brat"

Razriješen član uprave tvrtke Tehnički servisi željezničkih vozila, umjesto njega postavljen brat ministra Gorana Marića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor u tvrtki HŽ Putnički prijevoz Robert Frdelja u ime Skupštine te tvrtke razriješio je jednog člana uprave i na njegovo mjesto postavio Svetimira Marića, brata ministra Marića.

Dok se rješavala kadrovska križaljka Podravke, brat glavnog kadrovika u Vladi, ministra Gorana Marića, postavljen je za člana uprave u tvrtki Tehnički servisi željezničkih vozila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AFERA BRAT 2 Bandić mu javno ponudio posao: Javila se na natječaj ZET-a, ali nije znala da joj je protukandidat ministrov brat Slika nije dostupna Imenovanje u upravu Kovačić o aferi "Brat": "Ja takve stvari ne bih radio", Stier: "Marić nema razloga lagati"

Kako doznaje Nova TV, direktor u tvrtki HŽ Putnički prijevoz Robert Frdelja u ime Skupštine te tvrtke razriješio je jednog člana uprave i na njegovo mjesto postavio Svetimira Marića, brata ministra Marića.

Iz uprave HŽ Putnički prijevoz potvrdili su nam da je Svetimir Marić prije 6 dana imenovan na to mjesto, no ne odgovaraju zašto je prije toga razriješen jedan član uprave.

A što na kadrovsku aferu "Brat" kaže sam ministar Marić i kadrovira li on, a resorni ministri odgovaraju, te koje će to probleme izazvati u funkcioniranju Plenkovićeva tima donosimo u Dnevniku - sve analizira Mislav Bago.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene