Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Studiranje u inozemstvu

Kad jednom odu - hoće li se i vratiti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi mladi odlaze iz Hrvatske na školovanje u inozemstvo. Žele steći nova znanja i upoznati nove kulture. Na sajmu školovanja u inozemstvu, održanom u Splitu, predstavljene su prednosti takvog studiranja.

Kamo otići po znanje? Mnogi Splićani žele u inozemstvo. Koledž u Engleskoj ili studij u Danskoj. Nude se brojne pogodnosti.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Fokus na obrazovanju Selak Raspudić predstavila Mostov program pa poručila: "Pojedini crkvenjaci agitiraju za političke opcije" Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave"

'Studiji u Danskoj su besplatni za sve stanovnike Europske unije pa tako i Hrvate. No, troškovi života u Danskoj su puno veći nego ovdje. Računa se da iznose oko 800 eura na mjesec', kaže Christina Bjerre iz Institute of Business and Technology.

Školujete se za deficitarno zanimanje? Prijavite se za stipendiju!

Hrvatski učenici i studenti ostavljaju i dobar dojam.

'Jako sam impresioniran hrvatskim učenicima i studentima. Razgovarao sam s jednom učenicom iz Splita čiji je engleski bio izvrstan. Sigurno bi bila bolja i od nekih engleskih studenata', rekao je Jonathan Harris Gibbins iz Sussex Downs Collegea.

A školovanje u inozemstvu-plus je i u životopisu, kažu učenici. Više pogledajte u video prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene