Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polančec se obratio medijima

'U ovoj zemlji ima nedodirljivih, ali ja nisam jedan od njih'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Polančec se večeras obratio medijima te je rekao da nema nikakvu namjeru se skrivati iza imuniteta..

'Moram reći da sam za pokretanje istražnog postupka doznao od novinara, što smatram apsolutno neprimjerenima. Na web stranicama USKOK-a, koje još uvijek nisam uspio pogledati, stoji samo da se pokreće istražni postupak protiv građanina RH, rođenog 1967. godine i nigdje se ne vide moji inicijali, no novinari tvrde da su dobili potvrdu iz USKOK-a i DORH-a', rekao je Damir Polančec novinarima okupljenima ispred njegove obiteljske kuće u Koprivnici.

>> Koprivnički HDZ: Nećemo štititi počinitelje

>> Polančec jedva čeka progovoriti o svemu

>> Damir Polančec i službeno pod istragom USKOK-a

'Ja takvu potvrdu nemam. Niti me bilo tko zvao iz Državnog odvjetništva, niti iz USKOK-a, a hvala Bogu i oni imaju moj broj mobitela pa su me mogli nazvati. U redu bi bilo da ja za pokretanje postupka saznam od njih, a ne od novinara', ogorčen je Polančec.

Ne planiram se skrivati iza identiteta

'Mogu samo špekulirati o čemu se radi, na osnovu onoga što sam čuo od predstavnika medija. Bio sam danas obasut tisućama poziva i različitim verzijama. Nemojte tražiti od mene da špekuliram. Rekao sam, različite verzije sam čuo i niti jedna od njih mi nije zvučala suvislo', istaknuo je Polančec i čitavu stvar nazvao bedastoćom.

>> Milanović o Polančecu: Nitko nije iznad zakona

'Želio bih vjerovati da u ovoj zemlji ima nedodirljivih, međutim davno sam izgubio te iluzije. U ovoj zemlji ima nedodirljivih, no ja ne spadam među njih'

'Znate kako sam otišao te da se ne namjeravam skrivati iza bilo kakvog imuniteta. Ja živim ovdje i nikamo ne idem, tako da su priče o tobožnjoj izolaciji i o tome da se nigdje ne pojavljujem, čista bedastoća', rekao je Polančec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene