Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glas oporbe

Milanović o Polančecu: Nitko nije iznad zakona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici oporbenih parlamentarnih stranaka komentirali su danas pokretanje istrage protiv bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca, a zajednički je stav da pravna država treba raditi svoj posao i kako nitko nije iznad zakona.

Čelnici saborskih oporbenih stranaka poslijepodne su došli u Banske dvore na sastanak s premijerkom Jadrankom Kosor o ustavnim promjenama, a novinare je zanimao njihov komentar informacije da USKOK vodi istragu protiv bivšeg potpredsjednika vlade i ministra gospodarstva Damir Polančeca zbog postojanja osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela protuzakonitog posredovanja u Podravci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji Ilustracija Određen istražni zatvor Uskok pokrenuo istragu protiv četvorice okrivljenika: Sumnjiči ih se za paljenje skupocjenog automobila

>> Damir Polančec i službeno pod istragom USKOK-a

Čelnik SDP-a Zoran Milanović kazao je da nitko nije iznad zakona, a upitan vjeruje li nakon pokretanja istrage protiv Polančeca u to da će se vlada premijerke Jadranke Kosor obračunati s korupcijom odgovorio je: 'Isti ljudi godinama su na istim mjestima i ne bih uranio sa zaključcima'. HNS-ov predsjednik Radimir Čačić rekao je da je normalno da USKOK radi svoj posao i dodao kako očekuje da se na jednaki način ponaša u svim slučajevima. Čelnik HSP-a Danijel Srb kazao je da pravna država treba raditi svoj posao. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene