Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Spielberg u Popovićima'

U napušteno selo žele dovesti Holywood i snimati horor filmove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu zvanom Stari Popovići nikoga nema već četrdeset godina. Sve izgleda idilično kao u bajci, a mještani koji danas žive na drugoj lokaciji, od svoje djedovine žele napraviti biznis. Ni manje ni više, nego dovesti filmsku industriju i to holivudsku.

U njihovom starom selu tek tragovi života. Popovići su poznati filmofili, amaterski glumci, rijetke finoće pokreta i dubokih glasova. Nakon potresa nude napušteno mjesto kao odjeljak Hollywooda za posebne flmske žanrove. 'Ja bi najviše volio kada bi se ovdje snimali horor filmovi', kaže Dalibor Popović-Daćo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Žrtva je majka troje djece? Jezivo otkriće: U torbi u kontejneru za smeće pronađen dio raskomadanog ženskog tijela, a troje ljudi vode se kao nestali Vladimir Putin nenajavljeni posjet VIDEO Putin iznenada posjetio selo svoje obitelji: Pogledajte kako je to izgledalo i što ga je iznenadilo

Sablasno selo bilo bi Hitckokova prilika života. Za ljubitelje nekih drugih žanrova vrata Popovića također su otvorena. 'Čuo sam da je dobar onaj Spielberg. Neka dođe i neka vidi', dodaje Mirko Popović-Šaco.

Mlađi o filmu znaju više, ali i to je išlo s koljena na koljeno. Popovići su se nakon napuštanja starog sela naselili tek petsto metara niže. Gluma, turizam, Hollywood i kazalište san je svakoga od njih.

I zaista su jedinstveni ti stari Popovići. Mjesto lijepo, narod pristupačan i kreativan. Očekuje se tek Spielberg, Bill Gates ili netko treći.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene