Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Loša poslovna politika"

U moru stanki Mrsić progovorio o problemima u državnoj tvrtki: "Zadnji čavao u lijes je toaletni papir"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Mirando Mrsić jednu od stanki u Saboru iskoristio je kako bi progovorio o problemima u Narodnim novinama.

Maratonska rasprava o izmjenama saborskog Poslovnika u petak ujutro, po već ustaljenom običaju koji bi trebale promijeniti nove poslovničke odredbe, prekinuta je stankama na zahtjev zastupničkih klubova.

Pročitajte i ovo Žena koje jede WC papir Najviše voli jednoslojni Žena ovisna o toaletnom papiru svaki dan pojede četiri role: "Uz cvrkut ptica i predivan dan, nema ničeg ljepšeg od malo WC papira" Narodne novine Upozoravali na propuste Gotovo 26 godina radio je u Narodnim novinama, a sada je dobio otkaz s još trojicom kolega jer nisu htjeli raditi na neispravnim i po život opasnim strojevima

I dok su neki iznosili svoje razloge za cjelonoćnu raspravu, saborski zastupnik Mirando Mrsić iskoristio je priliku da upozori na problem Narodnih novina.

Poručio je tako da su Narodne novine primjer kako je političko kadroviranje štetno za javna poduzeća. Ministra državne imovine Gorana Marića pozvao je da poduzme korake kako bi za loše poslovanje državih poduzeća "odgovarali odgovorni, a ne radnici".

"Kadroviranja upropaštavaju dobre i profitabilne tvrtke u vlasništvu države. Narodne novine vođene su na način kako ne bi trebalo", rekao je Mrsić.

Zadnji čavao u lijes je, kaže, toaletni papir, koji će "doći glave Narodnim novinama, pa će one otići u stečaj".

"A to je zbog loše poslovne politike i nije se vodilo računa o ekonomskoj isplativosti. Strojeve koje su kupile Narodne novine po jednoj cijeni, ispod te cijene se prodaju privatniku, a on kaže da će oni poslovati profitabilno i izvoziti. Ako će on uspjeti, zašto Narodne novine nisu uspjele", pitao se Mrsić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene