Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Situacija se smiruje

U izbjegličkom centru u Slavonskom Brodu samo jedna obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izbjegličkoj ruti kroz Hrvatsku nastupilo je kratkotrajno zatišje pa je tako tijekom prijepodneva u tranzitnom centru za izbjeglice u Slavonskom Brodu na skrbi humanitarnih organizacija i javnih službi bila je tek jedna deveteročlana obitelj koja je čekala svog jednog člana.

"U protekla 24 sata u Hrvatsku su ušla 4.203 migranta. Od ponoći do devet sati nije bilo dolazaka novih migranata u tranzitni centar u Slavonskom Brodu", rekla je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske na redovnoj konferenciji za novinare u centru za izbjeglice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predstavljanje kandidata u V. izbornoj jedinici PARLAMENTARNI IZBORI 2015 MOST pozvao Brođane da ne strahuju od izbjeglica Slika nije dostupna I dalje se očekuje pritisak IZBJEGLICE U HRVATSKOJ Od ponoći do 15 sati stiglo gotovo 6000 izbjeglica, dosad ukupno 309.578 migranata

DRASTIČAN POTEZ OČAJNIH LJUDI Imigranti si iglom i koncem zašili usta

Nujić kaže kako dolazak novih izbjeglica teče u skladu s međudržavnim dogovorom sa Srbijom, te da se primaju samo osobe koji prođu kroz centar za izbjeglice u Šidu. Od početka izbjegličke krize rutom kroz Hrvatsku je prošlo 442.988 osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene