Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povlačenje radnika

Hrvati pobjegli iz pakla Libije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redovitim letom iz Beča u zagrebačku zračnu luku stigla su dva radnika Geofizike, koja su u posljednje vrijeme radila u Libiji.

Radnici Geofizike iz dalekog su Tripolija nešto iza 20 sati sletjeli u Zračnu luku Zagreb. Kažu kako u Libiji nisu doživjeli nikakve neugodnosti, a pogotovo ne napade.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 3 Bio je u BiH Osuđeni zločinac u tišini se vratio: "Normalno sam prešao granicu i bez problema se krećem po Hrvatskoj" Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije"

'Krenuli smo u 11 sati po našem vremenu, svi naši su u redu i prate plan evakuacije', rekao je radnik Boško Lovrić okupljenim novinarima. Situacija u Tripoliju je, kako je rekao, užurbana. 'Ljudi su napeti, ali nije bilo nikakvih izgreda, to je ono što mi znamo. Proteklih je dana navečer bilo malo nemirno, ali preko dana ništa', kaže Lovrić.

Ipak, u tvrtki su zbog nereda i napetosti u Libiji odlučili stopirati radove i svoje ljude povući iz te zemlje.

Danas bi se u Hrvatsku trebala vratiti još 34 od ukupno 137 radnika Geofizike koji su u posljednje vrijeme radili u toj zemlji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene