Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što to smrdi u državi...

U Hrvatskoj nije kaos već generalno sra..!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova 'prosta' riječ iz naslova nije naša ideja - to je rezultat Šukerove zbunjenosti na koju se nismo odoljeli osvrnuti.

Ne treba nam MMF - složni su, naravno, Šuker i Kosor. A s obzirom da su to oni zaključili, možemo mirno spavati. Jer znamo da su 'pravilno' zaključili. S ciljem izvođenja zemlje iz krize. Upravo kao što je dizajniran i najnoviji, sad već bivši, rebalans proračuna. I njemu je cilj bio izlazak iz krize. Samo ne hrvatskog naroda već jedne posrnule stranke koja se, na račun patnje naroda, već priprema za parlamentarne izbore.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upozorava MMF Sukob u Gazi mogao bi utjecati na gospodarstvo: "Postoji mogućnost viših cijena nafte i plina" Slika nije dostupna Šuker u Washingtonu 'Sporije smo ušli, pa sporije i izlazimo iz krize'

'Nema potrebe da dolazi MMF i nitko u Vladi o tome nikad nije razmišljao ni govorio', rekla je Kosor prije nekoliko dana, zaključivši kako nam nije potreban nitko drugi do nas samih. Mi smo kao sposobni sami provesti program gospodarskog oporavka. Hahaha... Ne, niste zalutali u našu rubriku Vicevi. To je žena zaista izjavila. I to treba ozbiljno shvatiti. No koliko uistinu o tome ozbiljno razmišljaju? Ili su se potpuno predali opuštenosti da su već počeli, onako zbunjeni, psovati u javnosti. 'Prihodovna sranja', 'stanja'... zbunjeno će ministar Šuker na sjednici Vlade. Što zapravo želi reći... nešto je htio, ali... sjetio se - pa objašnjavao je stanje u državnim financijama. A to je stvarno zahtjevna tema jer zapravo nismo sigurni ima li tamo uopće ikakvog stanja ili nema ničeg... no sigurni smo da ima sranja. Pa to je i ministar osobno potvrdio!

>> VIDEO: Šukeru izletjela 'prihodovna sranja'

A što se tiče MMF-a jedno je sigurno: zaduživanje kod njega nije u interesu ni jednoj Vladi. To je kao 'pljuska vladi', konstatacija da nije sposobna sama voditi javne financije. Gle čuda, zar to nije definicija naše Vlade. Definitivno sve govori u prilog MMF-u, a pogotovo ova 'pljuska' jer je zaista već došlo vrijeme da ih netko 'ispljuska' i natjera da počnu raditi posao zbog kojeg sjede u dobro plaćenim foteljama: da zaštite narod od bijednog života, oskudice i banaka. (A o bankama ćemo neki drugi put).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene