Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na udaru i stranke

FOTO Pogledajte uvredljive grafite koji su osvanuli preko noći u centru Zagreba

Grafit na Zrinjevcu
Grafit na Zrinjevcu Čitatelj/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Grafit u Masarykovoj ulici u Zagrebu Grafit u Masarykovoj ulici u Zagrebu Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr Grafit u Masarykovoj ulici u Zagrebu - 1 Grafit u Masarykovoj ulici u Zagrebu - 1 Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr Grafit na Trgu bana Josipa Jelačića Grafit na Trgu bana Josipa Jelačića Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr +0 Grafit na Zrinjevcu Galerija 1/4 >>
U centru Zagreba pojavili su se uvredljivi grafiti uoči raspuštanja Sabora i raspisivanja novih parlamentarnih izbora.

Dan nakon što su uvredljivi grafiti osvanuli u Splitu, oni sličnog sadržaja ispisani su i u centru Zagreba. Na udaru su se našli predsjednik Zoran Milanović te stranke Možemo, SDP i Most.

Grafiti su se pojavili u Masarykovoj ulici, na Trgu bana Josipa Jelačića i Zrinjevcu.
U Splitu su na grafitima Most, Možemo i SDP izjednačili s ruskim špijunima, dok je nepoznati počinitelj u Zagrebu napisao “Most + SDP + Možemo = Sotone“.

Pročitajte i ovo Brodosplitov rezidencijalni kruzer Pazili na svaki detalj FOTO/VIDEO Ovo još nije viđeno, a gradit će se u Hrvatskoj: Stan u luksuznoj rezidenciji prodaje se za nevjerojatan iznos

Pročitajte i ovo Zgrada FSB-a Žrtava nema VIDEO Veliki napad na Rusiju! Pogođeno sjedište ruskih špijuna

Na Trgu bana Jelačića pojavio je natpis “Možemo uništili sve za obitelj i grad“, dok je na metalnoj ogradi koja se nalazi oko zgrade u obnovi na Zrinjevcu osvanuo grafit “Milanović lažni domoljub, ruski i udbaški igrač“.

Prije nešto više od mjesec dana Zagreb su preplavili grafiti vezani uz izbor glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića. Tada su kao inspiracija poslužile objavljenje poruke između Turudića i Josipe Pleslić pa su tako pročelja zgrada bila ispisana s “Di si lipa?“ i “Di si radosti?“.

Ti grafiti uklonjeni su u kratkom roku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene