Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne planiraju stati

Irski investitor zapošljava u Slavoniji: "Firma kao takva ulaže u mlade ljude"

Irski investitor uložio u Hrvatsku, preciznije u Osijek. Tvrtka koja ima 700 zaposlenih diljem Europe zaposlila je 10 mladih Slavonaca.

Nova radna mjesta u Osijek donio je irski investitor. Tvrtka koja se bavi projektiranjem, izvođenjem radova i puštanjem u pogon visokonaponskih trafostanica i prateće infrastrukture za spajanje obnovljivih izvora energije, kao i velikih potrošača na elektroenergetsku mrežu, zaposlila je 10 mladih Slavonaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki uspjeh liječnika UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Ivanki odstranili tumor težak 20 kilograma: ''Mislila sam da imam višak kilograma''

Inače, tvrtka ima 700 zaposlenih diljem Europe i na tome neće stati. Irce i nova radna mjesta u Osijek je doveo Dražen, koji je za istu firmu radio u Njemačkoj, donosi reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražili smo Ovo su simptomi bolesti od koje je osam dana nakon zaraze preminula 27-godišnjakinja: Ne postoji cjepivo

"Mislim da sam možda ostavio dobar dojam na njih kao radnik i mislim da se kroz povijest pokazalo da ljudi koji odu van raditi iz Hrvatske da su to dobri radnici, i eto firma kao takva ulaže u mlade ljude, u ljude koji imaju iskustva i znanje", rekao je Dražen Tubić, zaposlenik Irske tvrtke.

Više pogledajte u videozapisu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene