Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stravičan zločin

Trostruki ubojica iz Gradačca imao je zakazano vjenčanje s trećom ženom, kupio je i kuću u Brčkom

Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović
Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Društvene mreže/Screenshot
Aktualno Galerija Nermin Sulejmanović Nermin Sulejmanović Foto: Screenshot/Facebook Nermin Sulejmanović Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot +0 Mjesto zločina u Gradačcu Galerija 1/4 >>
Masovni ubojica iz Gradačca Nermin Sulejmanović imao je zakazano vjenčanje s trećom ženom. U Brčkom je prije ubilačkog pohoda kupio kuću.

Čitava regija ostala je šokirana groznim činom Nermina Sulejmanovića koji je ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Svoj brutalni čin prenosio je na Instagramu, a nakon toga ubio je još dvoje ljudi i ranio troje. Nakon stravičnog zločina presudio je i sam sebi pred policajcima.

Istraga.ba navodi kako je masovni ubojica za 16. kolovoza imao zakazano vjenčanje s trećom ženom. Pet dana prije toga Sulejmanović je ubio Nizamu i još dvije osobe.

Vjenčanje se trebalo dogoditi u Brčkom, a žena je iz Njemačke. Masovni ubojica je prije stravičnog zločina kupio kuću u Brčkom, navode. 

U medijima se nagađalo na koji je način ubojica saznao adresu gdje se nalazila Nizama Hećimović. 

Internom istragom je utvrđeno da policajka iz Gradačca nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila Sulejmanovićeva žrtva. Ona je suspendirana zbog drugih veza sa Sulejmanovićem, koji je bio "kriminalno aktivan". 

Pročitajte i ovo Nermin Sulejmanović Ubojica iz Gradačca Oglasilo se pogrebno poduzeće: "Sulejmanović nije pokopan, njegovo tijelo još je uvijek u hladnjači"

Jedan trag policije je posebno zanimljiv, piše Istraga.ba. 

Nakon što ga je Nizama Hećimović napustila, Sulejmanović je, prema informacijama Istrage, pozvao njene rođakinje i rekao im da dođu po njene stvari. U torbu je potom stavio telefon koji je povezao sa svojim telefonom. Na taj je način namjeravao otkriti lokaciju na kojoj se nalazi njegova nevjenčana supruga. Rođakinje su, međutim, nedaleko od kuće otkrile telefon u torbi i odlučile su vratiti Nizamine stvari Sulejmanoviću. Tako je propao njegov plan da je locira.

Pročitajte i ovo Prosvjed u BiH Poručuju - dosta! Novi prosvjedi u BiH: "Tragedija, nažalost, vreba i druge naše gradove"

Sulejmanović je Nizamu ipak pronašao, kod tete, te je oteo i započeo svoj ubilački pohod. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene