Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u središtu metropole

Zagrepčanin o napadu na suprugu Filipinku: "Vikali su da će je ubiti, istrčao sam u pidžami"

Vlaška ulica u Zagrebu
Vlaška ulica u Zagrebu Foto: Vanesa Pandzic/Cropix
Trojica mladića u Zagrebu su prepriječila put Filipinki koja se vraćala s posla. Nakon što ih je uspjela zaobići, počeli su trčati za njom i vikati da će je ubiti.

Novi napad na strane državljane dogodio se u petak oko 16 sati u samom centru Zagreba. Ovog puta trojica muškaraca prepriječila su put Filipinku.

"Moja supruga se vraćala s posla oko 16 sati, a kad je iz Vlaške ulice došla do ulice u kojoj stanujemo, trojica muškaraca su joj agresivno prišli. Tražili su od nje da im da novce za taksi. Potom jedan od trojice joj nije dao da prođe. Ona ga je uspjela zaobići te je trčala kako bi im pobjegla. Taj je trčao za njom i vikao joj da će ju ubiti i da se vrati u Kinu", rekao je njezin suprug T.K., inače Zagrepčanin za 24sata.

Pročitajte i ovo Projektil Ugrožavaju mir Hitno upozorenje: Ispalili topničke projektile blizu državne granice

Unatoč pretrpljenom šoku, 31-godišnja Filipinka A.R. uspjela je opisati napadače. Rekla je da sva trojica imaju oko 20 godina te da su visoki oko 180 centimetara. Napadač koji je trčao za njom imao je na sebi crvenu majicu s kapuljačom i kraću plavu kosu.

"Go home you motherf*cker", vikao je za Filipinkom napadač.

Napadači su za njom prestali trčati kad im je put prepriječio stariji gospodin. Uplašena A.R. u panici je uspjela nazvati supruga da se spusti iz stana te da joj pomogne da se spasi.

Pročitajte i ovo Borbeni avion F-16 Jasna poruka Američki borbeni zrakoplovi u ponedjeljak stižu iznad BiH. Dodik poručio: "Očekujem potporu i Hrvatske"

"Nazvala me u panici. Nisam odmah razumio što se događa, ali sam istrčao sam van u pidžami, no njih nije više bilo. Odmah smo otišli sve prijaviti u policijsku postaju. Zbog straha nismo spavali cijelu noć. Nadamo se da će uspjeti pronaći napadače", ispričao je suprug.

Bračni par zamolio je sve svjedoke, posebice starijeg muškarac koji je zaustavio napadače, da se jave policiji da bi se napadači uspjeli pronaći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene