Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Izborima za EU parlament

Josipović odgovorio HDZ-u: Mislim da nam maskenbal ne treba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Oni koji su animirali svoje birače dobili su glasove, a oni koji nisu ostali su bez glasova', rekao je predsjednik Ivo Josipović.

Odgovarajući na novinarski upit o slabom odazivu birača, predsjednik Josipović je rekao da je izlazak na izbore dobrovoljan i svi oni koji žele utjecati na politiku u Europi su to učinili te izrazio nadu da će do kraja dana podaci biti nešto drugačiji. Upitan o odgovornosti vlade u vezi s motivacijom birača, predsjednik Josipović je ocijenio da je to stvar sudionika u izbornom procesu.

Pročitajte i ovo Viktor Orban uputio kritike europskim birokratima Sastao se s Vučićem Orban iz središta Europske unije kritizirao birokrate: "Poslat ćemo ih tamo gdje im je mjesto, na smetlište povijesti" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

>>'Za rekordno nisku izlaznost odgovorna je Kukuriku koalicija i predsjednik Josipović'

'Oni koji su animirali svoje birače dobili su glasove, a oni koji nisu ostali su bez glasova', rekao je Predsjednik novinarima u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je je bio na izvedbi opere Slavuj Igora Stravinskog. Na upit kada bi mogao birati, bi li ponovno odvojio vrijeme održavanja izbora za europarlament i lokalnih izbora Josipović je odgovorio - apsolutno.

'Mislim da nam maskenbal ne treba
, vidjeli smo kakva je situacija u pogledu interesa za Europsku uniju i izbore. Mislim da, gledajući u perspektivi taj interes može samo rasti i drago mi je da imamo realnu sliku', rekao je predsjednik Ivo Josipović novinarima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene