Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra nestale Antonije

'Tražit ćemo da suđenje Paravinji bude zatvoreno za javnost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U komentaru na jedan od statusa objavljenih na Facebook grupi 'Nestala Antonia Bilić', administrator grupe napisao je kako će obitelj tražiti da suđenje bude zatvoreno za javnost.

'Smatrate li da su institucije u Hrvatskoj odgovorne za Antonijin nestanak? Smatrate li da je okrivljenik koji je pravomoćno osuđen za serijsko silovanje u Srbiji, okrivljenik za kojim je Interpol raspisao međunarodnu tjeralicu smio slobodno voziti 7.6.2011 na dan Antonijinog nestanka? Smatrate li da serijski silovatelji i ubojice imaju pravo slobodno živjeti i raditi u Hrvatskoj?', status je Facebook grupi 'Nestala – Antonia Bilić', koji je danas objavila Antonijina sestra Ana.

Pročitajte i ovo Zatvorska kazna Prije 5 godina Gliserom naletio na 20-godišnju djevojku i usmrtio ju: Pogledajte koju kaznu je dobio Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces"

>> Paravinji dodijeljena odvjetnica: Suđenje bi trebalo početi 22. ožujka

U komentarima, između ostalog piše, da smatraju da bi Antonija danas bila s njima da je Interpol raspisao tjeralicu za pravomoćno osuđenom osobom.

'Svoje roditelje ne štitim od ljudi koji su uz nas od početka, svoje roditelje štitim od daljnjeg maltretiranja i eksploatacije, dovoljno smo zla doživjeli, i od novinara, i od policije i od sudstva. Nadalje, Antonija je maloljetna i u ovom predmetu oštećena strana tako da odluku o otvorenosti samog suđenja za medije ne donosimo mi nego sudsko vijeće. Ukoliko sudsko vijeće donese odluku o otvorenosti suđenja za medije, suđenje će biti otvoreno, ukoliko donesu odluku da će suđenje biti zatvoreno za medije onda će biti zatvoreno. Mi nažalost ne utječemo na odluke kako suda tako i sudskog vijeća', napisala je Ana Bilić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene