Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladni završetak tjedna

Toplinski udar u subotu, u nedjelju zahlađenje na 10 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako će sljedećih nekoliko dana temperatura zraka rasti, očekuje se njezin drastičan pad u nedjelju, za čak 16 stupnjeva.

Prema prognozi vremena za sljedećih tjedan dana, temperatura zraka u subotu i nedjelju razlikovat će se za čak 16 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snježne radosti Hrvatska se probudila u debelim minusima, upaljen meteoalarm: Velika opasnost od hladnog vala Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Vikend pred nama, sunce zove u prirodu: Temperature su primjerene siječnju, ali i ugodne za šetnju

Naime, predviđa se da bi maksimalna temperatura u Zagrebu u subotu mogla biti 26 stupnjeva, dok će već sljedeći dan ona pasti na deset stupnjeva. Osim hladnog vremena, trebalo bi biti i kiše.

No, do nedjelje možemo uživati u toplom vremenu. Sutra se očekuje pretežno sunčano povremeno uz umjerenu naoblaku, a ujutro u kopnenim područjima mjestimice kratkotrajnu maglu.

Uglavnom u Gorskome kotaru sredinom dana i poslijepodne mala mogućnost za poneki pljusak. Vjetar većinom slab, mjestimice do umjeren jugoistočni, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije ponegdje umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene