Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 najuspješnijih i najneuspješnijih

Top lista plastičnih operacija hrvatskih zvijezda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plastične operacije bi trebale poboljšati fizički izgled osobe koja ide pod nož, no puno puta to nije tako. Red Carpet napravio je listu 5 najuspješnijih i najneuspješnijih plastičnih operacija među domaćim zvijezdama.

Na listi najuspješnijih našla se Mia Begović, čije podizanje grudiju nije nikada zvanično potvrđeno i nos Lejle Šehović, koja je malom korekcije dobila puno rezultata, kako je kometirao plastični kirirg Dinko Tončić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neven Ciganović priznao: 'Xanax, prozac, probao sam sve što se dalo probati!' Slika nije dostupna Nikad novinar - odjednom urednik Neven Ciganović: Fashion Guru je najdosadniji celebrity

I nos Blanke Vlašić je ušao među plastične uspješnice domaće celebrity scene, a posebno zanimljiv bio je komentar Nevena Ciganovića njezine operacije. Božo Sušec dobio je pohvale za korekciju podočnjaka, a za nove, veće i ljepše grudi Aleksandre Grdić, koje su također među najuspješnijim operacijama, Neven Ciganović rekao je: 'Jako su funkcionalne, imala je dosta posla nakon toga i bilo je tu dosta partnera koji su ih mijesili...'

Među najneuspješnijim zahvatima našle su se dvije liposukcije, dva para usana i jedno dosta izobličeno lice, a na pitanje tko je u slučaju neuspješnih operacija kriv, doktor ili pacijent, pokušali su odgovoriti plastični kirurzi Rajko i Dinko Tončić.

Dotične liposukcije su one Ante Đapića i Danijele Dvornik, dok je stari nos Vjekoslave Bach ušao među pet najneuspješnijih estetskih zahvata. Lice Nine Morić, koja je nedavno posjetila Zagreb nije izbjeglo svrstavanju među plastične neuspjehe, a Neven Ciganović rekao je što misli kako je do toga došlo.

Severinine usnice također su dospjele na listu, usprkos tome što ona nikada nije zvanično željela potvrditi niti jedan zahvat osim onog na nosu.

Posjetite Red Carpet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene