458226
458226
458226
458226
458226

VIŠE NEĆE BITI ZASTUPNIK SDP-a ''Danas se više ne osjećam dobro kao član te stranke''

  • , 24.11.2016., 14:11
  • Autor:
  • komentara

Tomislav Žagar obavijestio je javnost kako od danas više nije zastupnik SDP-a.

 
 
 
 
 
Tomislav Žagar (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Tomislav Žagar (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Saborski zastupnik Tomislav Žagar priopćio je kako od danas više nije zastupnik SDP-a te da će u Saboru djelovati kao nezavisni zastupnik. U priopćenju koje prenosimo u cijelosti obrazložio je svoju odluku.

''Više od 17 godina član sam SDP-a, vjerovao sam u ideje i program koji zastupa. Moram biti iskren i prema sebi i prema biračima, danas se više ne osjećam dobro kao član te stranke.

Sam gubitak izbora jasna je poruka građana što misle o nama te je jasna poruka njihovog nezadovoljstva stanjem unutar stranke. Osim toga, osjećam i golemo nezadovoljstvo među članovima. Upravo zato odlučio sam najprije podnijeti ostavku na mjesto županijskog predsjednika SDP-a, a potom i započeti sa samostalnim odnosno nezavisnim djelovanjem u Hrvatskom saboru.

SDP je postao podijeljenja stranka, a ja ne želim biti ni na jednoj strani. Osjećam da sam došao do kraja svog puta u toj stranci i da je vrijeme da krenem djelovati samostalno. Moj najveći motiv je Slavonija. Smatram da niti jedna politička opcija nije dovoljno napravila za Slavoniju. U svakodnevnom kontaktu s ljudima, osjećam veliko razočarenje mnogih građana pa čak i mojih prijatelja općenito u politiku i politčko djelovanje. Mišljenja sam da puno više mogu učiniti kao nezavisni zastupnik za ljude, a najvećim dijelom mlade, koji masovno napuštaju Slavoniju, nego kao član tako velike stranke u kojoj se potrebe malih ljudi i napuštene Slavonije više ne čuju.

Želim okupiti ljude na područuju Virovitičko-podravske županije pa onda i Slavonije i Baranje u cijelosti koji poput mene smatraju da su potrebne korjenite promjene u političkom djelovanju na dobrobit stanovnika slavonskih županija, te im vratiti nadu u zastupničko mjesto koje je najodgovorniji posao u državnoj službi jer predstavlja upravo one koji su nam dali glas da se za njih borimo.''DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se