Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U HDZ-u zadovoljni

Tomislav Karamarko: Hrvatska je opet poplavila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave nepotpunih rezultata Državnog izbornog povjerenstva predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko proglasio je izbornu pobjedu.

Tomislav Karamarko zadovoljan je ishodom lokalnih izbora. "Imamo se čemu radovati, jer mogu reći da smo mi doista pobijedili. Bez obzira na razne artikulacije i mudre analize onoga što se danas dogodilo, mogu reći da je Hrvatska opet poplavila u najboljem smislu te riječi", rekao je Karamarko u HDZ-ovoj središnjici, komentirajući rezultate danas održanih lokalnih izbora.

Pročitajte i ovo Kaos na izborima Puno ozlijeđenih VIDEO Totalni kaos na izborima u Turskoj: Obračuni na biralištima, ubijene tri osobe Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

>> Rezultati lokalnih izbora 2013 - prvi neslužbeni podaci DIP-a!

Naveo je da je stranka u osam županija dobila župana u prvom izbornom krugu, da u sedam županija ide u drugi krug, a da HDZ-ove liste za županijske skupštine u odnosu na SDP vode 14 naprema sedam.

"Tu su i gradovi u kojima nismo imali vlast, a sada vodimo - Vukovar, Đakovo, Slavonski Brod, Požega, Šibenik, Varaždin, Split, gdje imamo ozbiljne kandidate i u drugom krugu sigurno pobjedjujemo", ustvrdio je Karamarko.

Kazao je da će HDZ uložiti veliki trud te da će "jako premašiti rezultat s prošlih izbora od 58 posto".

Naglasio je da je riječ o drugoj pobjedi HDZ-a u posljednjih mjesec i pol.

"Idemo dalje u novu pobjedu", kazao je Karamarko, ocijenivši da su "osim što je HDZ imao puno kvalitetnih kandidata, ovi izbori i poruka hrvatskog naroda ovoj vlasti".

Podsjetio je da je HDZ najavljivao "pobjedu u tri koraka". "Dva koraka smo obavili, a sada slijedi treći", rekao je Karamarko i ponovio da će najesen tražiti prijevremene parlamentarne izbore. "Vidi se kako se stvari razvijaju i koje poruke narod šalje pojedinim strankama", dodao je.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene