Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnio zahtjev Povjerenstvu

Karamarko zatražio provjeru je li zbog supruge u sukobu interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je u srijedu ujutro da je prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko poslao zahtjev Povjerenstvu da se ispita eventualno postojanje sukoba interesa.

'Povjerenstvo je zaprimilo jednu prijavu, po Zakonu dužni smo štititi identitet podnositelja prijave. Nakon zaprimljene prijave, zaprimljen je i zahtjev dužnosnika Tomislava Karamarka da se ispita i utvrdi eventualno postojanje sukoba interesa. Zahtjev dužnosnika zaprimljen je nešto prije 17 sati elektronskim putem', potvrdila je reporterki Dnevnika Nove TV Tatjani Krajač, Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna orešković ih vodila pet godina Neki su odredili i put kojim će Hrvatska dalje ići: Najzvučniji slučajevi Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Slika nije dostupna Sukob interesa? Pokreće se postupak protiv Petrova zbog imenovanja šogora u nadzorne odbore

Na pitanje 'kada možemo očekivati sjednicu?', Dalija Orešković je odgovorila 'nakon što prikupimo potrebne materijalne dokaze, odnosno podatke, očitovanja i dokumentaciju od nadležnih tijela. Nisam sklona najavama datuma no uvažavajući javni interes, o ovom će se predmetu raspravljati u primjerenom roku'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene