Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko o Vladi:

'Najbolje bi bilo da dođe ZET-ov autobus i sve ih odvede'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko nazočio je 24. godišnjici osnutka HDZ-a u Novalji te komentirao događaje koji posljednjih dana tresu hrvatsku političku scenu.

Hrvatska demokratska zajednica grada Novalje proslavila je u srijedu 24 godine postojanja. Na svečanosti proslave nazočio je i čelnik stranke Tomislav Karamarko koji se osvrnuo na ovotjedne događaje u zemlji.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Komentirao je distanciranje potpredsjednika SDP-a i primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine od aktualnog premijera Zorana Milanovića zbog slučaja Linić. 'Prezentiraju neozbiljnost, neozbiljnu stranku i neozbiljnu Vladu, dok se država nalazi u teškoj situaciji potrebno je imati sposobnu i homogenu ekipu, a oni to svakako nisu', rekao je Karamarko.

Gordan Maras izjavio je kako smjena Slavka Linića neće narušiti stabilnost SDP-a

Dodao je kako, zbog načina rada i rješavanja problema interesnih skupina raznih grupacija aktualne Vlade, upravo država i građani koji žive sve lošije imaju probleme. 'Bilo bi bolje da daju ostavku i odu. Da dođe ZET-ov autobus pred Banske dvore i sve ih skupa odvede', rekao je Karamarko.

Na pitanje kako komentira raskol unutar SDP-a, predsjednik HDZ-a je odgovorio da taj raskol postoji odavno, kako na relaciji SDP-HNS-IDS, tako i unutar svake od tih stranaka pojedinačno. 'Sve je totalni raskol. Ovo je vlada raskola i afera', dodao je.

Komentirao je i izjavi ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa, koji je izjavio kako neće dopustiti da Karamarko i slični njemu dođu na vlast.

'Je li to ministar koji je smanjio broj nezaposlenih, koji pripada Vladi koja je digla BDP, je li to ministar koji je doveo toliko kvalitetnih investicija, spriječio da 30 tisuća mladih ode iz Hrvatske? To o čemu on priča, nije vrijedno spomena', rekao je Karamarko.

VIDEO Gotova sjednica Predsjedništva: SDP okreće ploču!

Za trosatno zasjedanje SDP-a na Iblerovom trgu, na kojem se raspravljalo o smjeni ministra financija Slavka Linića, rekao je kako se nada da se 'dobro dogovaraju'. 'Nadam se da će sve dobro završiti, da da neće biti lomova namještaja i sličnih stvari', dodao je Karamarko.

Naglasio je kako i dalje traže raspisivanje prijevremenih izbora zbog toga što je ovo, kako je nazvao sadašnju vlast 'nesposobna ekipa'. 'Bojim se da će ostaviti iza sebe spaljenu zemlju', naglasio je.

Prokomentirao je i aktalnu situaciju u Vukovaru rekavši kako očekuje pobjedu HDZ-a. 'HDZ raste, od kad je novo vodstvo imamo 15 tisuća novih članova, imamo programe i projekte', rekao je Karamarko te nastavio: 'Da li podupirati neke koji si u svađi žele produžiti svoje vrijeme trajanja ili pak one koji imaju projekte, a prošli su svoju katarzu'.

'Pogledajte kakve afere izbijaju, a biti će ih još', rekao je za kraj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene