Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog neprimjerenih izjava

HDZ I HRAST NESLOŽNI Karamarko poručio: 'Razgovarat ću s Ilčićem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko kazao je kako ne dijeli mišljenje svog koalicijskog partnera Ladislava Ilčića iz Hrasta po pitanju izbjeglica.

Tomislav Karamarko ne dijeli mišljenje svog koalicijskog partnera Ladislava Ilčića iz Hrasta po pitanju izbjeglica. Ilčić naime smatra da će izbjeglice koji su muslimani značajno promijeniti izgled i kulturu Europe i Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija stručnjak upozorava Nisu svi svjesni onoga što je na kocki: "Ako Ukrajina izgubi, milijuni izbjeglica stižu u Europu" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Predsjedništvo Hrasta: Ilčić je prekršio ovlasti ulaskom u HDZ-ovu koaliciju

Karamarko poručuje da će o tim izjavama razgovarati s Ilčićem no da njemu vjeroispovijest nije problem koliko je zabrinut za sigurnosni aspekt vezan uz izbjegličku krizu.

'Samo podizanje žice od strane Austrije, djelomično Mađarske i Slovenije, na toj žici nitko nije stradao, no to je bio jasan znak onim ekonomskim migrantima koji su rekli da će, ako treba i silom ući u Europu', kazao je Ilčić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene