Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijera kao komičar?!

Karamarko ne daje odgovor: Gdje je HDZ-ov gospodarski program?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef oporbe rekao je kako se nada da premijerov put u Ameriku neće završiti poput onoga u Australiju. Novinarka Dnevnika Nove TV pitala je Tomislava Karamarka, uoči HDZ-ova skupa o zdravstvu, kada će stranka predstaviti svoj gospodarski program. Nije dobila odgovor.

Tomislav Karamarko je uvjeren - sve što njegova stranka planira napraviti bolje je od onoga što aktualna vlast radi. Gospodarski program najavljuje već više od dvije godine.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Na pitanje ima li HDZ program i kada će ga konačno prezentirati?, Karamarko odgovara da se na njemu još radi. 'HDZ ima program i radi ga i dorađuje zajedno sa svojim inozemnim partnerima, vi to mene pitate umjesto da Milanovića pitate', odgovorio je Karamarko za Dnevnik Nove TV.

Na programu se radi, ali što? Gospodarski stratezi se mijenjaju. Trenutačno su aktualni njemački stručnjaci. U posljednje dvije godine bila su tu imena od Đure Njavre, Domagoja Ivana Miloševića, Martine Dalić koja je napustila stranku uz kritike kako stranka nema program i ne cijeni stručno mišljenje.

'Način na koji je izašla nije korektan, ako i sama kaže da HDZ ima još uvijek vremena. A ima vremena za gospodarski program. Bit će gotov do početka ljeta, kraja proljeća', kaže Karamarko.

Karamarko: Dalić je neuvjerljiva, Milanović je standup komičar

Uz kritike dojučerašnje kolegice Karamarko kritizira i premijera. 'Vidjeli ste njegovo izvješće u maniri najboljeg stand up komičara. Ne problematizirate da ništa ne nudi, samo svoje fikcije, želje i snove', kaže šef HDZ-a.

Ima što reći i o premijerovom posjetu Americi. 'Ja mu želim uspjeh. Ako uspije ono što je rekao da bi htio, to bi bio uspjeh za Hrvatsku. Ne bi volio da to bude repriza Australije, dakle jedan izlet i posjeta obitelji', rekao je Karamarko.

Uvjerava da u HDZ-u nema spomena Vlade u sjeni ni mogućih podjela budućih funkcija. Tvrdi i kako će gospodarski program pokazati kako šansu daju mladim ljudima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene